Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Albac: Bărbat din Bistrița-Năsăud, cercetat penal, după ce a căzut cu un moped pe care-l conducea fără permis

Publicat

moped

Un bărbat de 42 de ani din județul Bistrița-Năsăud a ajuns la spitalul din Câmpeni, duminică, după ce a căzut cu un moped, pe raza comunei Albac. Acesta s-a ales și cu dosar penal, pentru că nu poseda permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat în circulație.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 iunie 2019, în jurul orei 21.40, polițiștii din Câmpeni au fost solicitați să intervină, pe raza comunei Albac, pentru soluționarea unui accident rutier în care a fost implicat un mopedist.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 42 de ani, din Sângeorz – Băi, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea un moped s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat în circulație.

În urma accidentului, mopedistul, care nu purta cască de protecție, a suferit leziuni la cap și a fost transportat la spitalul din Câmpeni.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax