Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE FOTO-VIDEO Accident la Arieșeni: tânără rănită după ce un ATV a ajuns în șanț. A fost chemat elicopterul SMURD

Publicat

O tânără a fost rănită într-un accident petrecut duminică după-amiaza la Arieșeni. A fost chemat elicopterul SMURD.

Potrivit IPJ Alba, tânăra are 22 de ani și este din județul Bihor.

Accidentul s-a petrecut pe DN75, pe raza localității Arieșeni. Tânăra se afla pe un ATV condus de un tânăr. Acesta ar fi pierdut controlul autovehiculului și a ajuns în șanț. Tânăra ar fi căzut de pe ATV și a suferit leziuni.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 13.00.

Tânăra a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la spital în Oradea.


UPDATE: Salvamont Alba a anunțat că a intervenit la un accident de ATV in zona pârtiei de schi Vârtop-Arieșeni, unde salvatorii montani au fost solicitati pentru acordarea primului ajutor unei victime de sex feminin, 21 ani, din judetul Bihor, care a suferit un politraumatism cu plagă frontală, traumatism de coloana vertebrală și de bazin, precum și multiple escoriații.

În urma apelului la 112 a fost solicitat și un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Arad pentru evacuarea de urgență a victimei către UPU-SMURD Oradea.

 

”Salvamont Alba dorește să supună din nou atenției problema portului căștii de protecție, atât pe pârtiile de schi, cât și pe vehiculele de tipul snowmobil sau ATV, întrucât se constată o creștere a incidenței accidentelor cu urmări majore asupra integritati utilizatorilor.

Totodată vă aducem la cunostinta că acest sfârșit de săptămână a fost unul bogat în intervenții ale echipelor Salvamont la nivel național, in județul Alba fiind consemnate deja peste 11 intervenții”, transmit reprezentanții Salvamont.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax