Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT la Baia de Arieş: Tânăr de 24 de ani din Sălciua, în stare gravă la spital după ce s-a RĂSTURNAT cu maşina pe şosea

Publicat

rasturnat Zi de 13 aprilie cu ghinion pentru un tânăr de 24 de ani din Sălciua. Aflat la volanul unui Volkswagen Passat, acesta a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi s-a răsturnat pe şosea. A fost transportat în stare de inconştienţă la spitalul din Cîmpeni.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţa la ora 5.05, în Baia de Arieş, în dreptul imobilului cu numărul 11. Tânărul de 24 de ani, G.D.I., din Sălciua, a pierdut controlul maşinii într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, şi s-a răsturnat cu autoturismul pe şosea.

A fost rănit grav şi transportat în stare de inconştienţă la spitalul din Cîmpeni. A fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi fracturi.

UPDATE: Tânărul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital în Târgu-Mureş.

Din cauza stării şoferului, poliţiştii nu au putut testa alcoolemia, însă urmează să-i fie prelevate probe biologice. Cercetările continuă.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, luni dimineaţa, la ora 05.05, pe DN 75, la km 107, pe raza localităţii Brăzeşti, G.D.I., de 25 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sălciua – Baia de Arieş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se pe carosabil.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere reţinut.

Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate.

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax