Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT la Bistra, în Munţii Apuseni. Minoră de 10 ani, lovită de o maşină. A fost transportată la spital

Publicat

pol

masina politie rutiera accident O fată în vârstă de 10 ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut luni seara în localitatea Bistra, din Munţii Apuseni. Aceasta a fost acroşată de un autoturism.

Minora, domiciliată în comuna Bistra, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs pe strada Turzii – DN 75, în centrul comunei Bistra.

UPDATE: Fata, D.G. (10 ani) ar fi traversat strada prin loc nepermis. Maşina implicată în accident este un Ford Escort înmatriculat în Alba, condus de un bărbat, S.E., din comuna Sohodol.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, ”la data de 10 august, în jurul orei 21.15, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza comunei Bistra a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că o minoră în vârstă de 10 ani, din comuna Bistra, s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroşată de un autoturism ce era condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Sohodol, judeţul Alba.

În urma accidentului, minora a suferit un traumatism cranian şi multiple excoriaţii şi a fost transportată la spitalul din Cîmpeni de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Pentru prevenirea implicării copiilor în accidente de circulaţie, Poliţia Rutieră recomandă părinţilor să-i supravegheze pe cei mici şi să-i înveţe:

Să circule numai pe trotuare;

Să nu staţioneze pe bordura trotuarelor deoarece se pot dezechilibra şi cădea în faţa maşinilor;

Să nu traverseze drumurile publice prin alte locuri decât prin cele special amenajate şi semnalizate prin indicatoare sau marcaje rutiere şi numai după ce s-au asigurat temeinic, iar la trecerile semaforizate, numai la semnalul luminos de culoare verde;

Să nu se angajeze în traversarea căilor rutiere în fugă, prin faţa sau spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii;

Acolo unde nu există amenajate trotuare sau poteci laterale, să se deplaseze numai pe partea stângă a drumurilor şi cât mai aproape de marginea acestora, dar nu în grup, ci în şir, unul după altul;

Să nu circule cu rolele pe partea carosabilă a drumurilor publice, ci numai în locurile special amenajate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax