Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Bucerdea Grânoasă. Două femei rănite după ce două maşini s-au lovit. Unul dintre şoferi era băut

Publicat

masina politie

Două femei au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi în comuna Bucerdea Grânoasă. Maşina în care se aflau a fost lovită de un autoturism al cărui şofer se afla sub influenţa alcoolului.

Vezi și VIDEO FOTO ACCIDENT GRAV pe DN 7 între Orăștie și Sebeș. Trei oameni au DECEDAT. Două mașini făcute praf

Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost sesizat la Poliţia Blaj în 23 ianuarie, în jurul orei 8.00. S-a petrecut pe strada Ioan Maiorescu din comuna Bucerdea Grânoasă.

Un bărbat de 38 de ani din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Crăciunelu de Jos – Bucerdea Grânoasă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă.

În urma accidentului, două femei, în vârstă de 57 de ani, respectiv 44 de ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că şoferul vinovat de producerea accidentului era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparat fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital şi i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax