Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Bucerdea Grânoasă. Un șofer băut a intrat cu mașina într-un utilaj agricol

Publicat

pol

Un tânăr din comuna Bucerdea Grânoasă s-a ales cu dosar penal după ce a provocat accident în timp ce conducea, băut, o mașină neînmatriculată. Acesta a lovit cu autoturismul un utilaj agricol.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier care a avut loc în comuna Bucerdea Grânoasă.

Un bărbat de 34 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism a întrat în coliziune cu un utilaj agricol.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul implicat în incident nu era înmatriculat în circulație, iar bărbatul care-l conducea era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax