Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – UPDATE: ACCIDENT GRAV la Bucerdea Grânoasă. Un tânăr a decedat după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe câmp

Publicat

accident

Un tânăr a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs pe un câmp de pe raza localității Bucerdea Grânoasă. La fața locului s-au deplasat e urgență pompierii militari cu o autospecială SMURD și 8 subofițeri, pentru manevre de resuscitare.

UPDATE 20:27 Potrivit IPJ Alba bărbatul, din Bucerdea Grânoasă, in timp ce conducea un autoturism pe un drum de pamant intre localitățile Bucerdea Granoasa si Panca (DC 20), a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat in coliziune cu un taluz de pamant după care s-a răsturnat in șanțul din partea dreaptă a drumului. In urma accidentului, șoferul autoturismului a decedat, iar un tânăr de 20 de ani si un minor de 7 ani, ambii din Bucerdea, pasageri in autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare. In urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

UPDATE ora 19:17Potrivit IPJ Alba în mașină s-au aflat doi tineri care inițial au fugit de la locul accidentului. Au fost identificați ulterior și transportați la spital cu răni minore.

UPDATE ora 18:40 – Potrivit unei persoane aflate în zonă, în mașină cu bărbatul decedat, S.Ilie s-ar mai fi aflat și doi copii minori ce ar fi fost răniți în urma accidentului și transportați la spitalul din Blaj.  Informațiile nu au fost deocamndată oficial confirmate. 

UPDATE ora 17:47: Tânărul în vârstă de 30 de ani a decedat.

Miercuri în jurul orei 17:00 un tânăr ce conducea un autoturism pe un câmp de pe raza localității Bucerdea Grânoasă a pierdut controlul asupra mașiniiși s-a răsturnat. În urma accidentului șoferul a suferit leziuni grave, fiind nevoie de resuscitare.

La fața locului au ajuns 8 pompieri militari și o autospecială SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Foto arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax