Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident la Bucerdea Vinoasă: Un şofer a intrat cu maşina într-un mal de pământ, din cauza oboselii

Publicat

Un accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DK107H, la Bucerdea Vinoasă. Un tânăr de 25 de ani a intrat cu maşina într-un mal de pământ, după ce a pierdut controlul volanului, din cauza oboselii. A ajuns la spital, împreună cu o tânără, pasageră în maşină.

Accidentul s-a petrecut la ora 3.32. C.A. (26 de ani) din Aiudul de Sus, în timp ce conducea un autoturism, din cauza oboselii, într-o curba la stânga a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un mal de pământ.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni şi au rămas internaţi în spitalul din Aiud.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax