Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Cărpiniş, în Munţii Apuseni. Două persoane au fost rănite

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut luni după-masa, pe DN74A, în localitatea Cărpiniş, în Munţii Apuseni. Un autoturism Dacia Logan a ajuns în afara şoselei, după ce şoferiţa a pierdut controlul volanului.

Două persoane au fost rănite şi transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

UPDATE: Logan-ul a fost condus de a albaiuliancă de 26 de ani, iar în maşină se mai aflau o tânără de 25 de ani şi o femeie de 35 de ani. Acestea din urmă au suferit rănit ce au necesitat transportarea la Spitalul de Urgenţă Alba. Şoferiţa a avut doar leziuni minore.

Reprezentanţii IPJ Alba au comunicat că: „La data de 2.01.2012, ora 16.50, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112,  despre faptul că pe D.N.74A, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că E.A.M., o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 74 A, în direcţia Abrud – Cîmpeni, pe raza localităţii Cărpiniş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a derapat, după care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de podeţ.

În urma accidentului, două femei, de 34 şi 25 de ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale, una dintre ele rămânând internată în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax