Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Cîmpeni: Bărbat de 50 de ani rănit după ce un şofer a derapat cu maşina, din cauza vitezei şi a pătruns pe contrasens

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un bărbat de 50 de ani a fost rănit şi a rămas internat în spital în urma unui accident rutier petrecut marţi pe DN74A, în Cîmpeni. Un tânăr din Ciuruleasa a derapat cu maşina din cauza vitezei şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit autoturismul în care se afla bărbatul.

Accidentul a fost anunţat la poliţie în jurul orei 10.25. Din primele cercetări efectuat de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.C.D., de 29 de ani, din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Cîmpeni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat în derapaj şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Cîmpeni.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Cîmpeni, pasager în cel de-al doilea autoturism a suferit mai multe leziuni la cap şi abdomen şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, unde a rămas internat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax