Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Cîmpeni. Cetăţean german, acroşat de o maşină, în faţa Clubului „Yax”

Publicat

Un bărbat de cetăţenie germană a fost lovit de o maşină, miercuri seara, în faţa Clubului „Yax” din Cîmpeni. Acesta nu s-a asigurat la ieşirea din local şi a pătruns pe carosabil, unde a fost acroşat de un autoturism a cărui şoferiţă nu a mai putut să-l evite.

Bărbatul, N.K. (31 de ani), aflat în stare de ebrietate, a suferit leziuni în zona capului. Maşina care l-a acroşat este un jeep cu numere provizorii de Alba, condus de o tânără de 19 ani.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în data de 02.01.2013, orele 22,59, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN75, pe raza oraşul Cîmpeni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că O.E.A., de 19 ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni – Vadu Moţilor, l-a acroşat pe un bărbat de 31 de ani, din Germania, care, fiind sub influenţa alcoolului, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale la nivelul capului şi al braţelor, fiind transportat la spitalul din Cîmpeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax