Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Ciugud: Adolescent acroşat de o maşină condusă de un şofer aflat sub influenţa drogurilor

Publicat

masina politie

Un adolescent de 15 ani din comuna Ciugud a fost rănit, duminică, într-un accident provocat de un şofer care s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor. Conducătorul autoturismului este cercetat penal.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 19,40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe strada Principală din localitatea Ciugud.

Un minor în vârstă de 15 ani, din Ciugud, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroşat cu oglinda de un autoturism ce rula în aceeaşi direcţie şi al cărui conducător auto şi-a continuat drumul. În urma accidentului, minorul a suferit leziuni la braţul stâng.

Cu ajutorul informaţiilor furnizate de adolescent, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident şi pe conducătorul acestuia, un tânăr de 33 de ani, din comuna Ciugud.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar şi cu aparatul ce detectează prezenţa drogurilor în salivă, al cărui rezultat a fost pozitiv.

Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă a fost sau nu sub influenţa substanțelor interzise.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax