Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Colţeşti: Bărbat de 36 de ani rănit grav după ce s-a răsturnat cu motocicleta, pe un drum acoperit cu piatră cubică

Publicat

motocicleta Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Rimetea a fost rănit grav în urma unui accident de motocicletă produs în Colţeşti – Rimetea, duminică seara. Acesta s-a răsturnat cu motocicleta pe un sector de drum acoperit cu piatră cubică.

Accidentul s-a petrecut pe raza localităţii Colţeşti (Rimetea), la ora 20.45. M.L. (36 de ani) din Rimetea, conducea o motocicletă Suzuki proprietate personală, a pierdut controlul acesteia pe un drum acoperit cu piatră cubică şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

A suferit leziuni grave şi a fost transportat la spitalul din Aiud, apoi la UPU Alba Iulia şi de aici la clinica de chirurgie maxilo-facială din Sibiu.

Diagnosticul a fost de traumatism cranio-facial.

UPDATE: „Duminică seara, la ora 20.45, pe strada Ferseg, pe raza localităţii Colţeşti, M.L., de 36 de ani, din comuna Rimetea, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat.

În urma accidentului motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax