Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Colţeşti. Tânăr de 18 ani din comuna Livezile, rănit grav după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

politie masina sirena luminiUn tânăr de 18 ani din comuna Livezile a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Alba Iulia, în urma unui accident rutier petrecut duminică seara pe DJ 107M, în afara localităţii Colţeşti, între Vălişoara şi Rimetea. Aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi s-a răsturnat cu maşina în afara şoselei. În autoturism se mai aflau doi pasageri, între care un minor de 16 ani, care a scăpat cu leziuni mai uşoare.

Poliţiştii din Rimetea şi Aiud au fost chemaţi să intervină duminică seara, la ora 19.33, la un accident rutier grav petrecut pe DJ 107 M, în afara localităţii Colţeşti, în Cheile Aiudului. Un tânăr de 18 ani, C.C.A., din comuna Livezile, aflat la volanul unui Volkswagen Caddy, a pierdut controlul autoturismului, într-o curbă la stânga, a intrat pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, acesta a fost transportat cu leziuni grave la spitalul din Alba Iulia.

În maşină se mai aflau doi pasageri, unul dintre ei un minor de 16 ani, L.R.N., din comuna Livezile, care a suferit leziuni uşoare.

Şoferul avea permis de o lună, iar maşina este proprietatea unei firme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. oltean

    duminică, 05.10.2014 at 22:02

    Sa le ajute Dumnezeu sa se faca bine !!!

  2. Marcu Sergiu

    luni, 06.10.2014 at 22:04

    Sa va faceti bine ..insanatosire grabnica 😐

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax