Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE ACCIDENT pe DN 14B, la Crăciunelu de Jos. O persoană încarcerată, după un impact între două autoturisme. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 13:20, pe DN 14B, pe raza localității Crăciunelu de Jos. O persoană a rămas încarcerată după ce două autoturisme s-au lovit. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 19 ianuarie 2021, în jurul orei 13:10, polițiștii din Blaj au intervenit pe DN 14 B, între Blaj și Crăciunelul de Jos, unde a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Un bărbat de 35 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Blaj – Crăciunelul de Jos, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE, ora 13:45 – Potrivit ISU Alba, victima a fost descarcerată, având membrele inferioare blocate de podul pedalier. Aceasta este conștientă, a fost predată echipajului SMURD și va fi transportată la spital.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Blaj intervine pentru descarcerare și acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 14B, pe raza localității Crăciunelu de Jos.
În accident au fost implicate două autoturisme rezultând o victimă încarcerată, conștientă.

În acest moment fortele de intervenție lucrează pentru descarcerarea victimei.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe DN 14 B, la ieșire din Crăciunelu de Jos spre Blaj, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Revenim cu detalii. 

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax