Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Crăciunelu de Jos: Tânăr de 21 de ani, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un gard

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din comuna Crăciunelu de Jos a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu maşina într-un gard al unui imobil din localitate. Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri.

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată la ora 1.07 cu privire la faptul că pe strada 6 Martie din comuna Crăciunelu de Jos s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că R.S.C. (21 de ani) din comuna Crăciunelu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă la stânga, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii complexe şi asistenţă medicală de specialitate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax