Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Cugir. Două fete minore au fost lovite de o maşină

Publicat

Două fete în vârstă de de 8 ani, respectiv 9 ani au ajuns la spitalul din Cugir, după ce au fost lovite de un autoturism. Accidentul s-a petrecut luni seara, pe strada 1 Decembrie din oraş.

Fetele se aflau la colindat cu un grup de prieteni. Din primele informaţii, acestea au pătruns pe carosabil, din neatenţie şi nu au mai putut fi evitate de şoferiţa unei maşini, care le-a accidentat. Acestea au suferit fracturi la nivelul gambelor. Au fost transportate la spitalul din Cugir.

Maşina implicată în accident este un Opel înmatriculat în Alba, condus de o femeie din Cugir.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 24.12.2012, ora 19:45, prin apelul 112, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au fost solicitaţi să intervină pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, pentru soluţionarea unui accident grav de circulaţie soldat cu vătămarea corporală gravă a două minore.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că Corina M. I., (30 ani), domiciliată în oraşul Cugir, judeţul Alba, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Cugir, iar, când a ajuns la intersecţia cu strada Emil Racoviţă a accidentat două minore de 8 şi respectiv 9 ani, care au încercat să traverseze strada fără să se asigure şi printr-un loc nemarcat.

În urma accidentului, ambele minore au fost rănite grav (fractură tibie dreapta şi fractură deschisă treime medie gambă dreaptă), fiind transportate şi internate la Spitalul Judeţean Alba.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest marca Drager care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la Spitalul orăşenesc Cugir, unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. baldea elisabeta

    joi, 27.12.2012 at 15:24

    soferita care a condus autovehiculul a avut viteza si nu a putut evita accidentul . nici nu a incercat sa frineze. eu sunt ferm convinsa ca nu a condus ea …. cred ca sotul ei . nu stiu daca politia s-a informat suficient in problema aceasta . cind au fost lovite nu erau persoane de la care sa ia declaratii .o doamna din bl 49. ap.8 a vazut accidentul si a spus ca masina avea viteza mare . ea era in balcon .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax