Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Cugir: O maşină a lovit un copac şi un autoturism al cărui şofer, sub influenţa alcoolului, nu s-a asigurat la ieşirea din parcare

Publicat

MASINA POLITIA IARNA Un bărbat din comuna Mihalţ a produs un accident rutier la Cugir, aflat la volan sub influenţa alcoolului. Acesta nu s-a asigurat la plecarea de pe loc şi i-a ieşit în faţă unui autoturism al cărui şofer, încercând să evite impactul, a făcut o manevră bruscă, a intrat în derapaj şi a lovit un copac şi în cele din urmă maşina condusă de bărbatul cu alcool „la bord”.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 18.30, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Alexandru Sahia din oraş s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

U.E., de 49 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, determinându-l pe şoferul autoturismului care circula din spate, să efectueze o manevră de evitare în urma căreia autoturismul condus de acesta a intrat în derapaj şi ulterior, în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a străzii şi mai apoi cu autoturismul condus de U.E.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru U.E. a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat în vreme ce, pentru celălalt conducător auto, rezultatul a fost negativ.

U.E. a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax