Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ACCIDENT la Cugir. Pieton acroşat de o maşină, pe strada Victoriei. Şoferul a fugit de la locul faptei şi este căutat de poliţişti

Publicat

politie

masina politie politia Poliţiştii din Cugir îl caută pe şoferul unui autoturism implicat într-un accident rutier petrecut miercuri după-amiază, pe strada Victoriei din oraş. Din primele cercetări, acesta l-a acroşat cu o maşină de teren pe un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut miercuri, 1 februarie, în jurul orei 14.50, pe strada Victoriei din Cugir. Un bărbat în vârstă de 41 de ani traversa strada pe trecerea de pietoni, moment în care a fost acroşat de un autoturism Mitsubishi Pajero, înmatriculat în judeţul Alba, al cărui şofer a părăsit locul accidentului.

Pietonul a ajuns la spitalul din oraş, cu traumatism la gamba dreaptă.

Poliţiştii l-au identificat pe şofer, însă, potrivit IPJ Alba, acesta se sustrage cercetărilor. Oamenii legii continuă activităţile în dosarul penal pentru vătămare din culpă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe conducătorul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, din Cugir, care însă, în prezent, se sustrage cercetărilor. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Poliţiştii din Cugir, continuă cercetările, în vederea tragerii lui la răspundere legală”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax