Connect with us
Publicitate

CUGIR

Accident la Cugir, provocat de un bărbat fără permis. A refuzat testul pentru alcool

Publicat

Un bărbat din Cugir este cercetat penal în urma unui accident rutier petrecut în oraș. A lovit cu mașina două autoturisme parcate, în timp ce conducea fără permis. În plus, a refuzat și testul pentru alcool.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 25 august, în jurul orei 22.00, polițiștii din Cugir au intervenit pe strada Doinei din oraș unde a fost semnalat un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Un bărbat de 41 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care a acroșat două autoturisme parcate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat și nu a fost de acord nici să fie condus la spital, pentru a-i fi recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax