Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Cugir: Un şofer băut a ajuns cu maşina într-un copac, pe marginea drumului

Publicat

masina politie

Un tânăr din Cugir s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier, în timp ce conducea o maşină aflat sub influenţa alcoolului. A pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de siguranță publică deplasaţi la faţa locului  au constat că un bărbat de 25 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din Cugir, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un pom de pe marginea drumului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax