Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Daia Română: Copil de un an şi patru luni, acroşat de o autoutilitară, după ce a fugit în stradă. A suferit leziuni la mâna stângă

Publicat

pol

Un copil în vârstă de un an şi patru luni a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o autoutilitară, pe o stradă din localitatea Daia Română. Minorul a fugit în stradă, iar şoferul autospecialei nu l-a observat în timp ce efectua o manevră de mers înapoi.

Poliţiştii au fost anunţaţi de personalul spitalului din Sebeş, miercuri, privind faptul că a fost adus un copil, în vârstă de un an şi 4 luni, victimă a unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că C.A.F., de 27 de ani, din comuna Daia Română, în timp ce manevra o autospecială pe o stradă din localitate, a efectuat o manevră de mers înapoi şi l-a acroşat pe minor, care, profitând de neatenţia mamei sale, a fugit şi a ajuns pe carosabil.

Minorul a suferi leziuni uşoare la nivelul mâinii stângi şi fost transferat la Spitalul Judeţean Alba, pentru investigaţii complete, rămânând sub supraveghere medicală.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax