Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Gârbova: Femeie acroşată de o maşină. Şoferul a părăsit locul faptei şi a fost găsit de poliţişti la domiciliu

Publicat

masina politia rutiera alba Un tânăr de 23 de ani din comuna Gârbova este cercetat de poliţişti după ce a lovit cu maşina o femeie din localitate şi a părăsit locul accidentului. A fost găsit de poliţişti, la domiciliu.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, la ora 18.55, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Gârbova a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că J.D.E. (23 de ani), din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, Cloşca şi Crişan din localitate, la efectuarea unui viraj spre stânga, a acroşat-o pe o femeie în vârstă de 42 de ani, care se afla pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului şi-a continuat drumul, fiind identificat ulterior la domiciliul său.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni uşoare la un braţ şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de J.D.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. geza

    marți, 20.10.2015 at 08:33

    Stimati cetaten tara noastra este condusa de corupti mincinosi , minciuna sta la culmea conduceri , cea ce sa intimplat in girbova este o mare minciuna rusine rusine .

  2. ssssssss

    marți, 20.10.2015 at 22:48

    si ce anume s-a intamplat la Garbova? Spune-ne versiunea ta sa nu murim prosti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax