Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Gârda de Sus: Tânăr de 21 de ani, LOVIT de un COPAC ce a ajuns pe carosabil. A fost avariat şi un autoturism

Publicat

pol

politia rutiera Un accident s-a petrecut miercuri după-amiaza în Munţii Apuseni, la Gârda de Sus. Din primele informaţii, un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost lovit de un copac tăiat de pe o proprietate privată. În coborâre pe o pantă, arborele a lovit şi un autoturism.

Incidentul s-a petrecut în momentul în care trei persoane, printre care şi tânărul de 21 de ani, lucrau la tăierea şi manevrarea unor copaci, de pe o proprietate privată. Tânărul se afla în stradă şi încerca să se asigure că arborii nu ajung să lovească maşinile care treceau în zonă.

În timpul unei manevre, însă, unul dintre buşteni nu a mai putut fi oprit, la coborârea pe suprafaţa acoperită cu zăpadă şi l-a lovit chiar pe tânăr (în zona picioarelor) şi un autoturism oprit pe carosabil – un Volkswagen înmatriculat în Mureş. Maşina a suferit avarii la bara de protecţie.

Tânărul a primit primul ajutor de la un medic aflat în zonă şi va fi transportat cu Ambulanţa la spital, pentru investigaţii medicale suplimentare.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax