Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona podului peste râul Mureş: Impact între o dubiţă şi un autoturism

Publicat

IMG_20150815_154822 Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona podului peste râul Mureş.

Au fost implicate două autoturisme, iar la faţa locului au intervenit echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei, potrivit unor martori de faţa locului.

Din primele informaţii, furnizate tot de persoane de la faţa locului, în accident au fost implicate un autoturism Volkswagen (dubiţă) şi un Mercedes break de culoare argintie, cu numere de înmatriculare străine şi „împodobit” pentru nuntă.

Din datele IPJ, este vorba despre o tamponare, astfel încât nu au fost persoane rănite grav, însă, după cum se vede în imagini, impactul a fost puternic, pentru că maşinile sunt serios avariate.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax