Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la ieşire din Blaj: O maşină răsturnată în şanţ şi două tinere rănite uşor

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă la ieşirea din oraşul Blaj. Şoferul, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul autovehiculului din cauza vitezei, într-o curbă şi s-a răsturnat într-un şanţ. Două pasagere au fost rănite uşor.

Un accident rutier s-a produs azi noapte în jurul orelor 3.00, la ieşire din oraşul Blaj. Din cercetările poliţiştilor rezultă că un tânăr de 24 de ani, din localitatea Şona, în timp ce conducea un autoturism, nu a redus viteza la intrarea într-o curbă la stânga şi a pierdut controlul autoturismului. Maşina a ieşit în afara părţii carosabile, în partea dreaptă a direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma accidentului, două tinere de 23 de ani, respectiv 17 ani, amebele din localitatea Şona, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Blaj, însă nu au rămas internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax