Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE FOTO-VIDEO ACCIDENT la Blaj: Trenul București-Viena a lovit o mașină. Șoferul a reușit să iasă înaintea impactului

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFYdlUsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un accident a avut loc joi seara, în jurul orei 19:45 pe DN 14 B, la ieșire din Blaj spre Valea Lungă. Un tren de persoane a lovit un autoturism. Șoferul mașinii a reușit să iasă înaintea impactului. 

UPDATE, ora 22:10 – Potrivit IPJ Alba, la data de 1 octombrie 2020, în jurul orei 19:30, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, la intersecția cu trecerea la nivel cu cale ferată, un bărbat de 66 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului peste liniile ferate, ar fi părăsit platforma căii ferate rămânând blocat, moment în care barierele au fost coborâte. Până la sosirea trenului conducătorul auto a părăsit autoturismul, care a fost acrosat de trenul internațional de persoane 346 Viena – București, condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Prejmer, județul Brasov.

Atât conducătorul auto cât și mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE, ora 20:45 – Traficul rutier a fost reluat.

UPDATE, ora 20:20 – Potrivit IPJ Alba, trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a produs accidentul este semnalizată cu bariere. Din primele verificări se pare că șoferul ar fi rămas blocat între bariere, fără a mai putea pleca cu mașina. La sosirea trenului a părăsit autoturismul.

 

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit ISU Alba, trenul a fost deplasat în gara Blaj pentru a se schimba locomotiva și a-și continua traseul.

 

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, traficul este blocat pe DN 14 B la ieșire din Blaj înspre Valea Lungă din cauza unui accident în care sunt implicate un autoturism și un tren de persoane. În urma accidentului nu au rezultat victime. Implicat în accident este trenul internațional de persoane Budapesta – Viena nr. 346 care circula pe relația București – Curtici.

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Blaj intervine la un accident între un autoturism și un tren, pe raza municipiului Blaj.

Șoferul autoturismului a reușit să iasă din mașină înaintea impactului, iar dintre persoanele aflate în garnitura trenului internațional care se deplasa pe ruta București – Viena nu au fost înregistrate victime.

 

La fața locului se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

foto, video: ISU Alba, Facebook (Lucian M)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax