Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la ieşire din Cîmpeni înspre Abrud. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital

Publicat

Joi, pe DN 74 A, la ieşire din Cîmpeni în direcţia Abrud, s-a produs un accident rutier. Şoferul unui autoturism şi pasagerul din dreapta au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul din Cîmpeni.

Din cercetările poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. La ieşire din Cîmpeni înspre Abrud, într-o curbă la dreapta, maşina a derapat, s-a lovit de un arbore şi s-a răsturnat pe plafon, pe şosea.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 28 de ani şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 32 de ani, ambii din Cîmpeni, au suferit traumatisme craniene şi toracice, însă au rămas conştienţi. Cei doi au fost transportaţi la spitalul din Cîmpeni şi au rămas internaţi pentru supraveghere.

În accident a fost implicat un singur autoturism.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „În data de 15.03.2012, orele 12.26, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin SNAU 112 Alba, cu privire la faptul că  pe DN 74 A, la ieşire din oraşul Cîmpeni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că S.D.M., de 28 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore, după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto şi B.V.D., de 32 de ani, din Cîmpeni, pasager în autoturism au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi spitalul din Cîmpeni unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, însă fără a fi necesară internarea.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul alcooltest, care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax