Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la ieșire din Sebeș spre Daia Română. Un autoturism a intrat într-o autoutilitară staționată

Publicat

masina politie, iarna

Un accident rutier s-a petrecut marți, pe DJ 106 K la ieșire din Sebeș spre Daia. Un tânăr din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată, acroșându-l și pe șoferul acesteia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 februarie, în jurul orei 08.10, poliţiştii din Sebeş au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier, produs pe DJ 106 K, la ieşire din Sebeş spre Daia Română.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce era staţionată pe partea dreaptă a carosabilului, acroșându-l pe şoferul acesteia, ce se afla în spatele autoutilitarei, încercând să remedieze o defecţiune.

În urma accidentului, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de cel care a provocat accidentul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Stimați conducători auto, pentru a preveni implicarea în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă:

  • Adaptaţi permanent viteza la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă, gheată sau polei);

  • Circulaţi cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara lor când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită sau mâzgă.

  • Folosiţi corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi cel de climatizare si dezaburire, pentru a vedea si a putea fi văzuţi in trafic.

  • Păstraţi în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri in condiţii de siguranţa atunci când condiţiile de deplasare sunt nefavorabile;

  • Echipaţi autovehiculul cu pneuri corespunzătoare;

  • Nu bruscaţi comenzile si folosiţi cu preponderenta frâna de motor;

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax