Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | Accident la ieşire din Teiuş spre Blaj: Doi tineri transportaţi la spital, după ce au ajuns cu maşina în afara şoselei

Publicat

Un tânăr de 24 de ani şi altul de 20 de ani au fost răniţi şi transportaţi la spital în urma unui accident rutier petrecut luni seara, pe DN14, între Teiuş şi Blaj. Maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă, în momentul în care şoferul a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 4+400, la ieşire din Teiuş spre Blaj.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 18.03.2013, ora 22.39, pe DN 14 B, în afara oraşului Teiuş, V.V.A., de 45 de ani, din comuna Băgaciu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului, un tânăr de 24 de ani şi unul de 20, ambii pasageri în autoturism, au suferit fracturi şi au rămas internaţi în spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax