Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la ieșire din Unirea spre Ocna Mureș. Două persoane rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei

Publicat

Două persoane au fost rănite marți dimineața într-un accident rutier produs pe DJ 107 D, la ieșire din Unirea spre Ocna Mureș. Un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei. 

Potrivit IPJ Alba, un autoturism s-a rasturnat în afara părții carosabile pe DJ 107 D, la ieșire din Unirea spre Ocna Mureș. În urma accidentului, două persoane ar fi suferit leziuni corporale ușoare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 8.15, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 D, în direcția Unirea – Ocna Mureș, a pătruns pe contrasens și ulterior s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a părții carosabile.

În urma accidentului, conducătorul auto și o femeie de 47 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidențiat faptul că nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax