Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident la ieșirea din Blaj spre Mediaș. Un scuter a intrat în coliziune cu un autoturism

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi seara la ieşire din Blaj spre Mediaş, în apropierea barierei de cale ferată. Un scuter a intrat în coliziune cu un autoturism. Pe vehiculul cu două roţi circulau două persoane.

Din primele informaţii, cele două au suferit leziuni. Este posibil ca una dintre persoanele de pe scuter să fi fost sub influenţa alcoolului, urmând ca poliţiştii să stabilească cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut pe strada M. Kogălniceanu, la ieşirea spre Valea Lungă. Scuterul a fost depăşit de o maşină Dacia Logan cu numere de înmatriculare de Sibiu, iar tânărul de 22 care conducea vehiculul cu două roţi a pierdut controlul acestuia şi a căzut pe partea dreaptă a autoturismului.

A fost testat de poliţişti cu alcooltestul şi a avut 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat. A ajuns la spital, pentru prelevarea probelor biologice.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, „la data de 1 noiembrie, ora 22.18, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Echipa operativă deplasată la fața locului, din primele cercetări, a constatat că Alexandru C.L. de 22 de ani din localitatea Valea Lungă, județul Alba, în timp ce conducea mopedul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul acestuia și a căzut pe șosea.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i acordate și îngrijiri medicale.

Faţă de conducătorul mopedului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax