Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident, la ieşirea din Blaj spre Târnăveni. Doi copii şi doi adulţi au suferit leziuni uşoare, după ce două maşini s-au lovit

Publicat

pol

Un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a patru persoane s-a produs duminică, la ieşirea din Blaj spre Târnăveni. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină.

Duminică, la ora 14.29, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Simion Bărnuţiu, la ieşirea din municipiul Blaj spre Târnăveni, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că C.T., de 27 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Târnăveni-Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Şona, judeţul Alba.

În urma accidentului, un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia pasager în primul autoturism şi doi copii de 11 şi 12 ani, precum şi o femeie de 40 de ani, pasageri în cele de-al doilea autoturism, au fost răniţi uşor.

Nici una dintre victimele accidentului nu a rămas internată în spital.

Cercetările sunt continuate, pe numele lui C.T. fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax