Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Eveniment rutier la intrare in Alba Iulia, zona „Ambient”. Un biciclist a fost acroşat de o autoutilitară şi a decedat, din cauza leziunilor

Publicat

Accident pe DN1, la ora 13.30, la intrarea în Alba Iulia, în zona magazinului „Ambient”.

Şoferul unei autoutilitare marca Iveco, aflat în trafic pe direcţia Teiuş-Alba Iulia, nu s-a asigurat când a schimbat direcţia de mers de pe o bandă pe alta şi a acroşat cu oglinda un biciclist care circula regulamentar. În urma impactului, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de asfalt.

A fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenţă Alba pentru mai multe investigaţii medicale. Circulaţia nu a fost blocată. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

UPDATE: Biciclistul în vârstă de 30 de ani, lovit în accidentul de pe strada Alexandru Ioan Cuza a decedat. Şoferul autoutilitarei este G.F.I.,  în vârstă de 37 de ani din Berghin.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că șoferul autoutilitarei nu s-a asigrat în momentul în care a trecut de pe banda a doua, pe prima bandă, acroșându-l pe biciclistul care mergea regluamentar.

În urma accidentului, biciclistul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a decedat după aproximativ o oră și jumătate, din cauza leziunilor grave suferite. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliția continuă cercetările în acest sens, sub aspectul săvârșirii faptei de ucidere din culpă.

Foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Daniel

    sâmbătă, 27.08.2011 at 14:54

    Am fost la locul accidentului… Poza de mai sus nu este poza de acolo, iar omul cazut abia mai respira.

  2. popa iancu

    sâmbătă, 27.08.2011 at 23:36

    si eu am trecut pe acolo…si intra-adevar era o balta de sange si cineva il tinea in brate pe accidentat … si era lovit ingrizitor la ceafa…..nu s evdeea nimic practic din jumatate din cap…sper ca ebine

    • ana

      duminică, 28.08.2011 at 22:48

      din pacate Dani a decedat . Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

  3. Daniel

    vineri, 02.09.2011 at 10:51

    Saracul om a fost insurat recent si nevasta gravida…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax