Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT la intrare în Miceşti dinspre ALBA IULIA: Motociclist acroşat de un autoturism. Tânăr de 30 de ani, rănit

Publicat

accident motocicletaUn accident rutier s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 18.00, la intrare în Miceşti dinspre Alba Iulia. Din primele informaţii, un tânăr care circula pe motocicletă a fost acroşat de un autoturism.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Abrudului şi Calea Moţilor.

Autoturismul implicat în accident este un Volkswagen înmatriculat în Alba, iar motocicleta marca Honda avea numere de Constanţa.

Bărbatul care circulat pe motocicletă a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Motociclistul implicat în accident, V.A. de 30 de ani, din Alba Iulia, a suferit traumatism de bazin.

Impactul s-a produs după ce acesta nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul Volkswagen care circula în faţa sa şi al cărui şofer, M.S. (58 de ani), din Alba Iulia, a virat la stânga, pe marcaj continuu.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, vineri, 14 august, ora 17.46, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, V.A., de 30 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă în direcţia Miceşti-Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa, ce era condus de o femeie de 58 de ani, din Alba Iulia, care s-a angajat în efectuarea unui viraj spre stânga, peste marcajul longitudinal, dublu continuu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax