Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la intrare în Petreşti-Alba, dinspre Sebeş. O autoutilitară s-a răsturnat pe şosea

Publicat

O persoană a fost transportată la spital, în urma unui accident petrecut joi după-masa, la intrare in localitatea Petreşti, dinspre Sebeş. O autotutilitară s-a răsturnat parţial pe carosabil.

În urma accidentului, a fost blocat un sens de circulaţie.

Este vorba despre o autoutilitară ARO încărcată cu lemne, care s-a răsturnat parţial pe şosea, pe partea dreaptă. Pasagerul din dreapta, un bărbat de 85 de ani, a fost rănit şi transportat la spitalul din Sebeş. Autoutilitara are numere de înmatriculare din Alba, iar proprietarul acestuia şi bătrânul rănit sunt din Petreşti. În momentul accidentului, maşina circula dinspre Sebeş spre Petreşti.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul. Cauza probabilă a acestuia este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că pe strada 1 Mai din Petreşti, M.M., de 41 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu lemne, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 85 de ani, din Petreşti, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spitalul din Sebeş.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax