Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la intrarea în Blaj dinspre Crăciunelu: Două maşini lovite, după ce şoferii nu au păstrat distanţa între benzile de circulaţie

Publicat

O tânără de 20 de ani din Aiud la spital cu leziuni şi două maşini lovite. Este rezultatul unui accident rutier petrecut joi seara, la intrarea în Blaj dinspre Crăciunelu, după ce doi şoferi nu au păstrat distanţa corespunzătoare între benzile de circulaţie şi s-au “întâlnit”, într-o curbă.

Poliţia municipiului Blaj a fost solicitată joi, 7 august, la ora 19.23, să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs la intrarea în municipiul Blaj.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că Petru B., de 25 ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, din direcţia de mers Crăciunelul de Jos – Blaj, într-o curbă la stânga, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de un autoturism ce tracta o semiremorca, ansamblu condus de Ioan T., de 34 de ani, din oraşul Zlatna, care circula din sens opus şi care la rândul său nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare, între cele două autovehicule producându-se o coliziune.

În urma accidentului, Eva Ş., de 20 ani, din municipiul Aiud, pasageră în  autoturismul condus de către Petru B., a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportată la Spitalul municipal Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax