Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT pe DN 74, în zona Șard. Bărbat în stare gravă, după un impact între un autoturism și o autoutilitară

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 15:50, pe DN 74, la intrarea în localitatea Șard dinspre Micești. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în plin într-o autoutilitară pentru colectarea deșeurilor. 

Un echipaj de jandarmi aflat în trafic la momentul accidentului a acordat primul ajutor până la sosirea forțelor de intervenție. Jandarmii se întorceau dintr-o misiune.

UPDATE 5 – Potrivit IPJ Alba, la data de 19 octombrie 2023, în jurul orei 15:45, un bărbat de 51 de ani, din orașul Zlatna, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, la kilometrul 99+190 metri, din localitatea Șard, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Stremț, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 4, ora 16:20 – Potrivit ISU Alba, persoana de sex masculin, rezultată din accident, a răspuns manevrelor de resuscitare.

Aceasta va fi transportată la UPU Alba de către Ambulanța SAJ.

UPDATE 3, ora 16:10 – Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului, în autoturism se află o persoană de sex masculin, încarcerată.

Persoana a fost extrasă din autoturism de către pompierii militari și predată echipajului medical, în stare inconștientă, stop cardio-respirator.

La momentul de față se efectuează manevrele de resuscitare pentru acesta de către echipajului medical prezent la locul producerii accidentului.

UPDATE 2, ora 16:05 – Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DN 74, în zona Șard.

Este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară, posibil o persoană încarcerată.

Salvatorii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SAJ cu medic.

UPDATE, ora 16:00 – Potrivit IPJ Alba, șoferul autoturismului ar fi în stare gravă.

Știrea inițială – Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este blocat, la intrarea în Șard dinspre Micești, din cauza unui accident rutier. Din primele date, ar fi vorba despre o coliziune între un autoturism și o autoutilitară.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax