Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Jidvei. Coliziune între un tractor şi un autoturism. Conducătorul utilajului era sub influenţa alcoolului şi nu avea permis

Publicat

tractorUn bărbat din Şona este cercetat penal după ce a produs un accident, la Jidvei, la volanul unui tractor, sub influenţa alcoolului şi fără permis. A lovit un autoturism condus regulamentar de un şofer din Alba.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 15 iulie, în jurul orei 23.15, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constat faptul că, M.A., un bărbat de 43 de ani din localitatea Şona, în timp ce conducea un tractor pe raza comunei Jidvei, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către B.A. de 30 de ani din judeţul Alba, producând avarii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 0,76 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat că M.A. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Față de M.A., cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Citește și

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax