Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT GRAV la Lunca Mureșului. Un tânăr de 20 de ani, în comă. Alte două persoane rănite ușor, după un impact între două autoturisme

Publicat

smurd

ambulanta smurd noaptea Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19:30, pe Drumul Județean 107F, pe raza localității Lunca Mureșului. O persoană a fost rănită grav și alte două ușor, după un impact între două autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, una dintre victime, un tânăr în vârstă de 20 de ani, primește îngrijiri medicale la fața locului. Bărbatul se află în stare de inconștiență.

Potrivit ISU Alba, celelalte două victime au fost rănite ușor.

UPDATE: Potrivit Poliției, cauza posibilă a accidentului de la Lunca Mureșului este pătrunderea pe contrasens. Se pare că victima e în stare gravă.
Un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, marca Peugeot, înmatriculat în Alba, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Opel înmatriculat în județul Mureș. Șoferul primului autoturism este ranit grav (comă) și a fost transportat la spital. În Opel se aflau două persoane, o femeie și un bărbat, care nu au fost transportați la spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax