Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Lunca Târnavei: Un cetăţean german a ajuns cu maşina într-un capăt de pod. Avea alcoolemie de 0,76

Publicat

politie

masina politie politia Un cetăţean german care a condus un autoturism, sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier, la Lunca Târnavei. A pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un capăt de pod.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă noaptea, în jurul orei 00.10, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localității Lunca Târnavei, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuat de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că D.T.A., de 30 de ani, din Germania, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Lunca Târnavei, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi „conducere sub influenţa alcoolului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax