Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Accident pe DJ 107, între Mănărade şi Cergău Mare. O autocisternă a lovit un autoturism

Publicat

Un accident rutier a fost semnalat, marţi, în jurul orei 17.00, pe DJ 107, între localităţile Mănărade şi Cergău Mare, în zona Blaj. Traficul rutier a fost blocat pe un sens de mers.

Din primele informaţii, şoferul unei autocisterne a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a lovit un autoturism Dacia, care circula din sens opus.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că „S.A., de 46 de ani, din comuna Racoş, judeţul Braşov, în timp ce conducea o autotoutilitară cu cisternă încărcată cu lapte, în direcţia Cergău – Blaj, nu a redus viteza de deplasare într-un vârf de pantă şi curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de M.V., de 40 de ani, din Blaj.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism hemitorace stâng şi fracturi costale multiple, iar două minore, de 11 şi 13 ani, pasagere în autoturism, au suferit fractură la nivelul sternului, respectiv traumatisme şi contuzii.

Toate cele trei victime au fost transportate la spitalul din Blaj, unde au rămas internate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax