Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Mănărade, provocat de un şofer care a condus fără permis şi sub influenţa alcoolului. A intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier, în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului. A pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un stâlp de pe marginea drumului, în localitatea Mănărade. Şoferul şi un pasager au suferit leziuni uşoare.

Potrivit IPJ Alba, în 13 mai, la ora 5.55, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Principală din localitatea Mănărade a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că S.N.M. (32 de ani) din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de telefonie.

În urma accidentului, conducătorul auto şi un bărbat în vârstă de 32 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportați la spitalul din Blaj unde au primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax