Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Meteș: Un tânăr de 21 de ani a suferit leziuni ușoare după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un tânăr de 21 de ani din Meteș a fost rănit ușor în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri,  pe DN 74, la km 86+100 m, pe raza comunei. Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă deosebit de periculoasă s-a izbit de capul unui pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Vineri seara, orele 20,58, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la un accident rutier care a avut loc pe D.N.74, pe raza comunei Meteş, jud. Alba.

La faţa locului, echipa operativă a constatat că numitul G.C.F. de 21 ani, din comuna Meteş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe direcţia Alba Iulia – Zlatna, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabil umed, iar la km 86+100 m, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată cu indicator rutier, se izbeşte de capul unui pod situat în partea dreaptă a sensului său de mers, răsturnându-se pe partea lateral-stânga a autovehiculului, în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax