Connect with us
Publicitate

BLAJ

Accident la Mihalț, provocat de o șoferiță cu rezultat pozitiv la drogtest. Un bărbat a fost rănit

Publicat

politie noaptea

O femeie din comuna Mihalț este cercetată penal în urma unui accident petrecut în localitate. Aceasta se afla la volanul unei mașini, în momentul în care a lovit, cu autovehiculul, un biciclist. La drogtest, rezultatul a fost pozitiv pentru șoferiță.

Potrivit IPJ Alba, luni, 9 ianuarie, în jurul orei 20.00, polițiștii din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe strada Principală din comuna Mihalț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că o femeie de 40 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un biciclist care se deplasa pe marginea carosabilului.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Atât conducătoarea auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării conducătoarei auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii, prezenței în organism a substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infarctelor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax