Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Oarda de Jos: Un şofer a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit un autoturism condus de o femeie de 35 de ani

Publicat

masina politia rutiera alba Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă, la Oarda de Jos. Una dintre maşini a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu cealaltă, ce circula regulamentar. Au suferit leziuni uşoare şoferii celor două autoturisme – un tânăr de 28 de ani şi o femeie de 35 de ani, dar şi o pasageră, în vârstă de 32 de ani.

Potrivit IPJ Alba, în 23 mai, la ora 13.34, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Biruinţei Oarda de Jos a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că L.I.V., de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.

În urma accidentului, şoferii celor două autoturisme şi o femeie în vârstă de 32 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare (contuzii şi excoriaţii).

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax