Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Ocna Mureş: Un şofer cu alcoolemie de 1,17 a lovit cu maşina un autoturism parcat. Femeie de 50 de ani, rănită

Publicat

etilotest_Un şofer de 41 de ani din Ocna Mureş este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier în urma căruia a fost rănită o femeie de 50 de ani. Cu alcoolemie de 1,17 „la bord”, bărbatul a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a lovit un autoturism staţionat pe marginea drumului. În acesta din urmă se afla femeia care a ajuns internată la spital.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 17.41, pe strada Nicolae Iorga din Ocna Mureş, P.E.G., de 41 de ani, din oraş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Ocna Mureş – Unirea, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat pe partea dreaptă, pe marginea carosabilului.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 50 de ani, din Ocna Mureş, care se afla în autoturismul staţionat, a suferit leziuni corporale uşoare şi a rămas internată, sub supraveghere medicală, în spitalul din Aiud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de P.E.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate