Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Pătrângeni provocat de un șofer băut. Două mașini s-au lovit, după neacordare de prioritate

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Zlatna, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism neînmatriculat, a provocat un accident de circulație sâmbătă, pe raza localității Pătrângeni. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 septembrie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii din Zlatna au intervenit pe raza localității Pătrângeni de unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 21 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția cu DN 74, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tânărul de 21 de ani avea autorizația provizorie de circulație expirată din data de 9 septembrie 2023.

În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, a rezultat că tânărul care a provocat accidentul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de  0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax