Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Petreşti: O şoferiţă a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ajuns cu maşina într-un gard

Publicat

politie

masina politie rutiera O femeie de 52 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut luni dimineaţa, la Petreşti. Aceasta a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit cu maşina de gardul unui imobil. A fost transportată la spital, cu leziuni multiple.

Potrivit IPJ Alba, luni, 21 decembrie, la ora 10.15, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Sebeşelului din Petreşti, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că F.V., o femeie de 52 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Săsciori – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului, şoferiţa a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax