Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Petreşti, produs de un şofer cu alcool „la bord”. O tânără de 28 de ani a fost rănită

Publicat

etilotest_Un tânăr de 22 de ani, aflat sub influenţa alcoolului a produs un accident rutier la Petreşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma căruia o femeie de 28 de ani a suferit leziuni. Acesta a pierdut controlul volanului, într-o curbă şi a intrat cu maşina într-un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul a fost anunţat la Poliţia Sebeş la ora 00.25 şi s-a produs pe strada 1 Mai din Petrești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că I.A.C., de 22 de ani din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism în direcția Petrești – Sebeș, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de V.D.Ș., de 25 de ani, din Sebeș.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 28 de ani, din Sebeș, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat că I.A.C. era sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de I.A.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală gravă și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax